Automaatiojärjestelmän modernisointi

Vanhasta uudistettuun modernisoimalla

komponentti_0.jpg

Asiakkaalla oli vanhahko pinontalaite omalle erikoistuotteelleen johon He halusivat muutaman pikku muutoksen, mutta vanhan logiikan laajuus ei enää riittänyt ja tarvittavaa komponenttia ei enää ollut saatavilla. Asiakas tilasi TAS-Powerilta uuden logiikan vaihdon suunnitteluineen ja ohjelmointeineen tarvittavin muutoksin. Asiakkaalla ei ollut laitteesta kirjallista toimintakuvausta, joten otimme vanhasta logiikasta ohjelman jonka jälkeen suunnittelimme Asiakkaan kanssa tulevat muutokset vanhan ohjelman jatkoksi.

Itse vaihtotyön ja testauksen hoidimme viikonlopun aikana minimoiden asiakkaan linjan seisonta-ajan.

Pelkkä ohjelmointi ei aina riitä

Suunnittelimme tarvittavat ”Hardware” muutokset olemassa olevaan keskukseen sekä vaihdoimme tarvittavat jo elinkaaren päässä olevat komponentit uusiin. Logiikkaohjelman valmistuttua simuloimme sen valmiiksi tuotannossamme varmentaaksemme toiminnan ennen asennusta. Itse vaihtotyön ja testauksen hoidimme viikonlopun aikana minimoiden asiakkaan linjan seisonta-ajan.

Maanantaina olimme vielä aamupäivän asiakkaan luona varmistamassa linjan toimintaa tositoimissa, sekä samalla pidimme käyttäjille käyttö koulutuksen.

Lopputulos

Nyt laite on jo ollut toiminnassa useita vuosia ja kuolettanut investoinnin moninkertaisesti.