Suunnittelu

Perusteellinen suunnittelu tekee projektista kustannustehokkaan

Suunnittelemme projektit vuosien kokemuksella ja ymmärrämme hinta/laatu suhteen merkityksen asiakkaalle unohtamatta standardien noudattamista. Pääsääntöisesti käytämme yleisesti tunnettuja isojen valmistajien komponentteja niiden luotettavuuden ja hyvän varaosa saatavuuden takia ympäri maailman.>

Olemme suunnitelleet laitteita mitä erikoisimpiin paikkoihin.

Ympäristö kuin ympäristö on meille tuttu. Olemme suunnitelleet sähköautomaatiolaitteita mm. kylmiin, kuumiin, kosteisiin ja pölyisiin ympäristöihin. Ympäristön- ja olosuhteiden muutokset ovat hallittavissa ja TAS-Power on yrityksenä erikoistunut juuri näiden muutosten hallitsemiseen. Suunnittelutyö alkaa aina olosuhteiden kartoittamisella, jolloin pystymme suunnittelemaan kokonaisuuden niiden ehdoilla.

Suunnittelussa on tärkeää käyttää oikeita työkaluja

Käytämme suunnittelutyöhön AutoCad sekä Cads ohjelmia. Mittavat vuosien varrella kertyneet blokki kirjastot nopeuttavat suunnittelua ja takaavat selkeät ja helposti luettavat piirikaavio, että layout kuvat. 

Haluan tietää lisää

Kaikki saman katon alta

Palvelumme kattaa koko sähköautomaation tuotantoprosessin suunnittelusta käyttöönottoon. Teemme myös konsultointia eri palvelukattauksemme osa-alueilla ja suuremmissa projekteissa toimimme osana työryhmää omalla osa-alueellamme. Meiltä löydät myös laadukkaita keskuksia jo tehtyjen suunnitelmien mukaan.