Käyttöönotto

Oikein suunniteltu käyttöönotto minimoi seisokin

Tuotantolinjojen tai prosessien pysähtyminen on äärettömän kallista. Pitkä kokemuksemme haastavien olosuhteiden automaatiojärjestelmien ja sähkökeskusten käyttöönotosta pienentää katkokset minimiin. Vuosien kokemus mahdollistaa erilaisten ongelmatilanteiden ennaltaehkäisyn. Osa käyttöönoton toimista voidaan tehdä jo ennen kun järjestelmät toimitetaan asiakkaalle. TAS-Powerilla on vahvaa osaamista erilaisten järjestelmien simuloimisesta osana testausprosessia. Kaikki toimittamamme keskukset ja järjestelmät ovat huolellisesti testattuja.

Erilaisten järjestelmien yhdistäminen on erikoisosaamistamme

TAS-Power on erikoistunut haastaviin olosuhteisiin. Olemme toimittaneet järjestelmiä tuotantolinjoille, sekä moninaisiin vaikeisiin kohteisiin kuten porauslautoille, raskaaseen teollisuuteen, risteilyaluksiin ja muihin kohteisiin, joissa toimittamamme järjestelmät ja keskukset ovat osa monimutkaista kokonaisuutta. Laitteiden on toimittava luotettavasti ja pystyttävä toimimaan saumattomasti kolmannen osapuolen ohjausjärjestelmien kanssa, osana suurempaa kokonaisuutta.

Perusteellinen käyttöönotto takaa luotettavan toiminnan

Vaikka kaikki toimittamamme järjestelmät ja keskukset ovat läpikäyneet huolellisen testauksen tehtaallamme, kokenut henkilökuntamme varmistaa käyttöönottojen onnistumisen yhdessä tilaajan kanssa. Näin voimme reagoida nopeasti kaikkiin ongelmatilanteisiin. Käyttöönottojen yhteydessä tehdään perusteellinen dokumentaatio ja määräysten vaatimat mittaukset. Huolellinen toimintamalli dokumentaatioineen pienentää vahinkojen riskiä ja takaa, että kaikki tarvittavat asiat on tehty.

Haluan tietää lisää

Kaikki saman katon alta

Palvelumme kattaa koko sähköautomaation tuotantoprosessin suunnittelusta käyttöönottoon. Teemme myös konsultointia eri palvelukattauksemme osa-alueilla ja suuremmissa projekteissa toimimme osana työryhmää omalla osa-alueellamme. Meiltä löydät myös laadukkaita keskuksia jo tehtyjen suunnitelmien mukaan.